•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

A CPTL
Hódítsa meg a várost a ROSE új városi karbon kerékpárján

The Tape Art Project


SZEREZZE VISSZA A VÁROST
Mindennap teker a város utcáin. Mindegyiket ismeri: a legnagyobb pulzáló forgalmi artériákat, a csendes kerékpáros utakat a parkban, a sötét sikátorokat. Szabaduljon a mindennapi élet monotonitásából, és fedezze fel teljesen más nézőpontból a környéket! 1400 gramm legfinomabb szénszál, amelyből az új ROSE városi kerékpárja ki lett alakítva! A CPTL kiemelkedő, teljesen integrált váz kialakítás, a magas kényelem és a prémium funkciók miatt nem hagy semmi kívánni valót maga után. A kiváló minőségű Gates CDX karbonszíjat egyedülálló tartósság jellemzi. A Shimano Alfine 11 fokozatú sebességváltó biztosítja a zökkenőmentes váltást. Különleges kialakításának köszönhetően rendkívül hosszú nyeregcsövet használnak, ami nagy rugalmasságot és kényelmet biztosít. Mivel a kerékpár kompatibilis az 50 mm-es gumiabroncsok széles választékával, könnyedén áthalad a rosszul karbantartott utakon.

Egy alap, három stílus
A CPTL váz három különböző modell alapjául szolgál, amelyek összességében teljes felszereltséggel is könnyebbek 13 kg-nál. A hajtásláncot Shimano Alfine 11 fokozatú sebességváltó egészíti ki, ami rendkívül sima váltást tesz lehetővé. Mégis, a kényelem azt is jelenti, hogy száraz marad tekerés közben - ezért a CTPL a Wingee stílusos sárvédő / hátsó csomagtartó kombinációjával van ellátva. Rendkívül könnyű, beépített hátsó lámpával rendelkezik, és lehetővé teszi két csomagtáska szállítását - akár 8 kg-ig. Tökéletes a munkába járáshoz! Az erőteljes Shimano Metrea tárcsafékek nagy fékteljesítményt biztosítanak a közúti forgalomban.

A retro stílust kedvelő kerékpárosok számára a CPTL RETRO-t egy Brooks B17 Imperial bőr nyereggel és ugyanolyan színű Brooks bőr markolattal szereltük fel. A WTB Horizon Road Plus gumiabroncsaival a kerékpár kiváló minőségű megjelenését biztosít. Ezek a nagy ballonos országúti gumiabroncsok kiemelkedő tapadást és sima futást biztosítanak egyenetlen terepen.

Végül, de nem utolsósorban - a CPTL, mint gyorsasági kerékpár! A testvéreivel ellentétben ez a változat sárvédők és fényszórók nélkül érkezik. Tökéletes a minimalisták számára! Egy másik különbség: a kerék mérete. A CPTL SPEED 28 „ROSE R THIRTY DISC kerekek; a másik két változat kisebb 27,5 ”-es modelleken fut. A nagyobb méretű kerekek zökkenőmentes és gyors haladást biztosítanak, az aszfalton.

The new CPTL