A CPTL
Hódítsa meg a várost a ROSE új városi karbon kerékpárján

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

The Tape Art Project


SZEREZZE VISSZA A VÁROST
Mindennap teker a város utcáin. Mindegyiket ismeri: a legnagyobb pulzáló forgalmi artériákat, a csendes kerékpáros utakat a parkban, a sötét sikátorokat. Szabaduljon a mindennapi élet monotonitásából, és fedezze fel teljesen más nézőpontból a környéket! 1400 gramm legfinomabb szénszál, amelyből az új ROSE városi kerékpárja ki lett alakítva! A CPTL kiemelkedő, teljesen integrált váz kialakítás, a magas kényelem és a prémium funkciók miatt nem hagy semmi kívánni valót maga után. A kiváló minőségű Gates CDX karbonszíjat egyedülálló tartósság jellemzi. A Shimano Alfine 11 fokozatú sebességváltó biztosítja a zökkenőmentes váltást. Különleges kialakításának köszönhetően rendkívül hosszú nyeregcsövet használnak, ami nagy rugalmasságot és kényelmet biztosít. Mivel a kerékpár kompatibilis az 50 mm-es gumiabroncsok széles választékával, könnyedén áthalad a rosszul karbantartott utakon.

Egy alap, három stílus
A CPTL váz három különböző modell alapjául szolgál, amelyek összességében teljes felszereltséggel is könnyebbek 13 kg-nál. A hajtásláncot Shimano Alfine 11 fokozatú sebességváltó egészíti ki, ami rendkívül sima váltást tesz lehetővé. Mégis, a kényelem azt is jelenti, hogy száraz marad tekerés közben - ezért a CTPL a Wingee stílusos sárvédő / hátsó csomagtartó kombinációjával van ellátva. Rendkívül könnyű, beépített hátsó lámpával rendelkezik, és lehetővé teszi két csomagtáska szállítását - akár 8 kg-ig. Tökéletes a munkába járáshoz! Az erőteljes Shimano Metrea tárcsafékek nagy fékteljesítményt biztosítanak a közúti forgalomban.

A retro stílust kedvelő kerékpárosok számára a CPTL RETRO-t egy Brooks B17 Imperial bőr nyereggel és ugyanolyan színű Brooks bőr markolattal szereltük fel. A WTB Horizon Road Plus gumiabroncsaival a kerékpár kiváló minőségű megjelenését biztosít. Ezek a nagy ballonos országúti gumiabroncsok kiemelkedő tapadást és sima futást biztosítanak egyenetlen terepen.

Végül, de nem utolsósorban - a CPTL, mint gyorsasági kerékpár! A testvéreivel ellentétben ez a változat sárvédők és fényszórók nélkül érkezik. Tökéletes a minimalisták számára! Egy másik különbség: a kerék mérete. A CPTL SPEED 28 „ROSE R THIRTY DISC kerekek; a másik két változat kisebb 27,5 ”-es modelleken fut. A nagyobb méretű kerekek zökkenőmentes és gyors haladást biztosítanak, az aszfalton.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

The new CPTL