cep
MINŐSÍTETT SPORTZOKNIK

Akár versenyen vagy edzésen a tó körüli edzőpályán - a cep kompressziós zoknik meghódítják a világot. Egyre több sportoló fedezi fel a kényelmes kompresszió pozitív hatásait a teljesítményre, állóképességre és regenerációra.

Alig látni már sportolót ilyen high-tech zoknik nélkül. Ezért, a ROSE dolgozói felvettek pár stílusos cep zoknik, hogy teszteljék, valóban azt adják-e a kompressziós zoknik, amit ígérnek.

A tesztelőink: A cep rajongó Werner, aki már több éve használja a termékeket, és Kathrin, a cep-újoncunk, aki eleinte inkább szkeptikus volt a kompressziós zoknik hatását illetően.

A teszt tárgya: A 3.0 Gereration a cep-től - a népszerű 2.0 kollekció utódja. A zoknik minőségét továbbfejlesztették és finomították a kompressziós profilt a még optimálisabb hatás érdekében.

Olvassa el, mit mondott a két tesztelő.

„MÁR ÉVEK ÓTA HORDOK CEP ZOKNIKAT“- WERNER TAPASZTALATAI

„Már évek óta megbízom a cep-ben. És nem ok nélkül! A zoknik csökkentik az izomrezgéseket sportolás során. Ezért nem érzem olyan fáradtnak a lábaimat futás után.
Nyáron kiváló védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen. A tippem: Nedvesítse be a zoknit edzés előtt a hűsítő hatás érdekében.
Ősszel és télen is szeretem viselni a zoknit. Vegye fel hosszúnadrág alá vagy rövid kerékpáros nadrággal ősszel, ezáltal kellemesen melegen tartja.
A zoknikat azonban nem csak sportoláshoz használom. Hosszú munkanapokon, kiállításokon, repülős utazásokkor is a cep zoknik kényelmesek és megóvják a lábat a fáradtságtól.
Intenzív edzések után a cep Recovery zoknit viselem. Segítenek a lábam gyorsabb regenerációjában. Ezért hordom alvás közben is.“

„ALAPVETŐEN SZKEPTIKUS VOLTAM...“ - A CEP ÚJONC, KATHRIN TPASZTALATAI

„Amikor a cep bemutatta nekünk az új 3.0 futózokniját, be kell vallanom, semmit sem tudtam a kompressziós zoknikról. ‚Kompressziós zoknik? Nem nekem!‘ volt az első reakcióm. Mégis szkeptikusan elfogadtam a felkérést, hogy teszteljem egy ideig a zoknikat.
A következő edzésemet viseltem először a zoknikat. Már akkor meglepődtem, amikor felvettem. A zoknik tökéletesen illeszkedtek és finom támogatást nyújtottak szorító érzés nélkül. Edzés közben úgy éreztem, mintha jobb lenne a lábaim állóképessége. Talán a zoknik miatt? Lehetséges! Néhány tesztkör után elmondhatom: Biztosan! A zoknik nem csak edzés közben támogatnak, hanem utána felgyorsítják a regenerációt.
Bár szkeptikus voltam eleinte, 29 éves koromra kompressziós zokni-párti lettem. Akár edzés vagy regeneráció: A zoknik az edzéseim szerves részévé váltak.“